Ons kantoor

Wat geeft de doorslag om bij Van Traa te gaan werken?

Omvangrijke contracten, zaken en schades, veel betrokken partijen, grote belangen en vaak internationale componenten: dat is dagelijkse kost bij Van Traa. Een variëteit aan onderwerpen komt voorbij, waarbij te denken valt aan aanvaringen, ladingschades, vliegrampen, stormschades, brand, waterschade, instorting en vastgehouden containers. Deze, maar ook vele andere complexe en spraakmakende zaken worden door Van Traa behandeld.

Onze expertise op het gebied van vervoer, internationale handel, verzekering & aansprakelijkheid is al sinds 1898 een begrip en wordt generatie op generatie doorgegeven. De advocaten van Van Traa staan met beide benen op de grond, vinden persoonlijk contact met de cliënt belangrijk en hechten waarde aan een professionele en plezierige werksfeer.

Bij Van Traa krijg je vanaf dag één de gelegenheid om mee te werken aan complexe-, internationale- en mediagevoelige zaken. Je krijgt al snel je eigen dossiers, die je vervolgens samen met een ervaren advocaat behandelt. Ons kantoor biedt een gedegen opleiding en praktijkgerichte begeleiding, zodat je zelfstandig vraagstukken leert oplossen en leert procederen. Aan het begin van je stageperiode geven we je de gelegenheid om je binnen een praktijkgroep zo breed mogelijk te oriënteren en na verloop van tijd heb je de mogelijkheid om verder te specialiseren.

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden