Onze advocaat-stage

Heb je de ambitie om advocaat te zijn bij een internationaal opererend kantoor, om bezig te zijn met complexe zaken en zowel te adviseren als te procederen? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde juristen.

Van Traa kenmerkt zich door een open en professionele bedrijfscultuur. De lijnen met je patroon zijn kort en overzichtelijk en er vindt voortdurend kennisdeling plaats tussen onze advocaten.

Binnen ons kantoor is veel aandacht voor de ontwikkeling van juridische professionals. Naast de beroepsopleiding van de Orde van Advocaten volg je bij ons daarom nog een interne opleiding, verzorgd door Van Traa’s eigen Bureau Kennis en Opleiding. Een perfecte aanvulling en toevoeging op de beroepsopleiding.

Omdat Van Traa een echte procespraktijk heeft, zorgt deze praktijkgerichte interne opleiding ervoor dat je binnen zeer korte tijd ook zelfstandig kunt procederen.

Ik weet het nog goed: mijn eerste zitting. Alles had ik tot in de puntjes voorbereid. Nou ja dat dacht ik...

Daarnaast wordt iedere advocaat-stagiair intensief begeleid door een patroon. Dit is een van onze senior-advocaten. Met je patroon werk je direct samen in (inter-)nationale dossiers en via hem of haar vindt vanaf dag één al je eerste klantencontact plaats.

Van Traa biedt aldus uitstekende mogelijkheden om je carrière als advocaat te starten.

 

 

 

 

 

 

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden