Werken bij Van Traa.

Zaken per jaar

Zaken per jaar

Collega's

Collega's

Van de advocaten is hier gestart

Van de advocaten is hier gestart

Minervahuis

Bij Van Traa krijg je vanaf dag één de gelegenheid om mee te werken aan complexe, internationale en mediagevoelige zaken. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd om elkaar snel en goed te leren kennen. Wil je meer weten over hoe het is om bij Van Traa te werken, lees dan hier de ervaringen van onze collega’s.

Onze mensen

Aan de slag!

Heb je de ambitie om advocaat te zijn bij een internationaal opererend kantoor, om bezig te zijn met complexe zaken en zowel te adviseren als te procederen? 

Binnen ons kantoor is veel aandacht voor de ontwikkeling van juridische professionals. Naast de beroepsopleiding van de Orde van Advocaten volg je bij ons daarom nog een interne opleiding, verzorgd door Van Traa’s eigen Bureau Kennis en Opleiding. Een perfecte aanvulling en toevoeging op de beroepsopleiding.

Lees meer over ons kantoor of volg ons online!

Is dit een schip?

Deze vraag werd altijd gesteld in de colleges zeerecht van Professor Claringbould. En dat is niet voor niks. Het is namelijk een belangrijke vraag voor mensen die in het zeerecht aan de slag willen gaan. Het antwoord is uiteraard: ‘dat hangt ervan af’. Wil je weten hoe het echt zit?

Lees hier het antwoord

©2024 Van Traa advocaten N.v. Alle rechten voorbehouden